Bij Pit Baarn werken 4 organisaties samen om inwoners met een vraag of probleem op weg te helpen naar een oplossing. Pit werkt samen met allerlei hulpinstanties en verwijst u door naar de benodigde ondersteuning als dat nodig is. U kunt bij Pit dus met al uw vragen terecht.

Snel op weg naar een oplossing

Komt u met een vraag bij Pit Baarn, dan volgt een kort gesprek met een Pit-medewerker. Hij of zij luistert naar uw verhaal en denkt met u mee. De Pit-medewerker bedenkt samen met u waar u het best mee geholpen bent. Is uw vraag eenvoudig, dan krijgt u direct antwoord en weet u wat u kunt doen.

Pit-medewerkers zijn werkzaam bij de GGD, MEE, WELZIN en Welzijn Baarn Wilt u contact opnemen met één van deze organisaties? Ga dan naar deze pagina van Pit.

Het Pit-team

Het PIT Team bestaat uit: Marianne Bosch, Machteld van Vulpen, Masja van der Linden, Iris Henneken, Naima Belali, Marlies Dellevoet, Anna Huigen en Yuri Buvelot

Doorverwijzing

Soms wordt tijdens het gesprek al duidelijk dat een andere organisatie de oplossing voor u heeft. Een cursus, voorlichtingsavond of een andere activiteit in een buurtcentrum kan u bijvoorbeeld verder helpen. Pit kan dan in overleg met u direct een afspraak maken, zodat u daar terecht kunt.

Is de vraag ingewikkelder of zijn er meerdere problemen? Dan is er soms meer tijd nodig. Pit-medewerkers nemen dan de tijd om ervoor te zorgen dat de juiste hulp voor u wordt ingeschakeld. U krijgt gewoonlijk binnen 2 werkdagen antwoord, met uitzondering van de schoolvakanties, wanneer u binnen een week antwoord krijgt. Zo nodig verwijst Pit u door naar het Loket Wonen, Zorg en Welzijn van de gemeente Baarn. Of naar de specialisten van het Lokaal Team.

PING - Persoonlijk financieel advies.
Woon je in de gemeente Baarn? Dan kun je tijdens het inloopspreekuur vrijblijvend en zonder afspraak bij Ping langskomen. Het spreekuur is iedere vrijdag van 10.00 - 12.00 uur bij PIT in Baarn.

Wat is Ping?
Ping richt zich op het voorkomen van financiële problemen door praktische ondersteuning te bieden aan iedereen met vragen op financieel gebied. Ping biedt budgetadviesgesprekken en budgetcoachingstrajecten voor particulieren, lespaketten voor onderwijsinstanties en ketenpartners en financiële educatie aan professionals en vrijwilligers.

Vergelijk hulpaanbod