De GGD (gemeentelijke gezondheidsdienst) bewaakt en bevordert de gezondheid van de inwoners van Baarn. Via advies en voorlichting over gezond leven. En door het verzorgen van (reis)vaccinaties. De GGD biedt daarnaast ondersteuning bij de opvoeding en het opgroeien van uw kind. Op het consultatiebureau volgt de GGD de groei en ontwikkeling van kinderen.

GGD, locatie Baarn
Koningsweg 4
3743 EV Baarn

Contact GGD Baarn.

Het telefonisch spreekuur is elke werkdag van 08.30 -17.00 uur. Telefoonnummer: 033-4600046. Dit nummer is er ook voor het maken en/of wijzigen van afspraken.

LET OP:

Sinds 26 maart 2020 zijn alle inloopspreekuren vervallen in verband met het coronavirus.

Het inloopspreekuur van het consultatiebureau is op maandag van 13.00-14.00 uur en woensdag van 13.00-14.00 uur. Kijk HIER voor de meest recente openingstijden. Alle andere consulten zijn op afspraak.

Het logo van GGD regio Utrecht

‘Meld- en adviespunt Bezorgd’

Wanneer u zich zorgen maakt om mensen met verward gedrag.

Vroeg ingrijpen wanneer mensen verward gedrag vertonen, kan ervoor zorgen dat zij eerder in beeld komen en de zorg krijgen die ze nodig hebben. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om iemand uit uw omgeving die ronddoolt op straat, zichzelf vervuilt of wartaal uitslaat.

Om mensen met verward gedrag zo snel mogelijk passende zorg te bieden, doet gemeente Baarn een beroep op haar inwoners om hun zorgen en signalen te melden. U weet het best wat er gebeurt in uw eigen wijk.

U kunt met deze signalen of zorgen terecht bij het Meld- en Adviespunt Bezorgd van GGD regio Utrecht.

Het Meld- en Adviespunt is dagelijks, ook in het weekend en de avonduren te bereiken op 030 630 54 80. Mailen kan ook: Meldpunt@GGDrU.nl.

Voor meer informatie (en meldingsformulier) : www.ggdru.nl

Het meldpunt is er niet om levensbedreigende situaties te melden. Voor spoedeisende hulp belt u het alarmnummer 112.

Vergelijk hulpaanbod