Algemene informatie

CounselCoach draagt bij aan de zorg van kinderen / jongeren met en zonder handicap op het gebied van behandeling, activerende - en ondersteunende begeleiding alsmede huishoudelijke hulp voor gezinnen welke deze hulp behoeven.
Daarnaast verzorgt CounselCoach Peuteropvang, kinderopvang, buitenschoolseopvang, tijdelijk verblijf gedurende weekenden en vakantieweken voor kinderen met een beperking om zodoende de gezinnen te ontlasten.
CounselCoach biedt tevens crisisopvang en begeleid wonen met daarbij ouder- en gezinsbegeleiding met opvoedingsondersteuning.

Naast genoemde zorgsegmenten bieden wij juridische hulp en mediation bij problemen met overheidsinstanties.

Ten behoeve van bovenstaande vakgebieden verzorgt CounselCoach trainingen en workshops.

Contactinformatie

Kantoor 06-13 85 60 92Natriumweg 70133812PV Amersfoort www.pvb-adviesgroep.com www.dekameleonnunspeet.nlLaatste controle: april 2021

Plan route

Postadres
Postbus 24064ZG Varik

Hulpaanbod

Cursussen

De inhoud van de cursus is afhankelijk van de gekozen cursus. Nadere gegevens worden verstrekt bij de mailing van de cursus. Informeer hiernaar via onze contactgegevens.

Begeleiding

Er wordt een behandelplan opgesteld waaraan de begeleider zijn/haar werkwijze zal aanpassen en aan de hand van dit plan zullen er doelen worden opgesteld. De complete begeleiding zal ook aan de hand van het behandelplan en de gestelde doelen verlopen. Dit behandelplan en deze doelen zijn...

Tijdelijk verblijf

Kinderen en jongeren met een beperking (ADHD, ASS) op therapeutische wijze een leuk en ontspannen weekend en/of vakantieweek aanbieden. Hierdoor krijgen ouders en brusjes (broertjes en zusjes van het kind met gedragsproblemen en/of een stoornis binnen het autisme spectrum) een moment van rust en tijd voor elkaar.

Bemiddeling

Middels YTDI wordt een persoonsprofiel vastegsteld waarna bekeken wordt welke opleiding/arbeidsplaats het beste overeenkomt. Verder wordt er aan de hand van een diagnose bekeken of u in aanmerking zou komen voor PGB en wordt dit ook aangevraagd.

Trainingen/workshops

Afhankelijk van de gekozen training/workshop. Nadere gegevens worden verstrekt bij de mailing van de training/workshop. Informeer hiernaar via onze contactgegevens.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Vergelijk hulpaanbod