Algemene informatie

Jeugdhonk Baarn door en voor jongeren!

Opzoek naar een plek om te chille, sporten of gamen met je vrienden? Dan is het Jeugdhonk een uitkomst voor jou! Ook voor als je zelf een activiteit wilt organiseren.

Nationaal Bureau Sport Stimulering (NBSS), gemeente Baarn en SV Baarn hebben speciaal voor jongeren uit Baarn het Jeugdhonk opgezet. In dit Jeugdhonk kun je op dinsdag (15:00 tot 18:00 uur) en vrijdag (15:00 tot 21:00 uur) komen chille, sporten, muziek luisteren, gamen, darten, tafelvoetballen, feesten, noem maar op. In overleg kan een heleboel!

Sinds het begin van het schooljaar 2017/2018 is het Jeugdhonk geopend voor jongeren van 10-17 jaar. Naast de toffe activiteiten die het Jeugdhonk aanbiedt, mag je ook de sportvelden van SV Baarn op!

Elke maand organiseren we een speciale activiteit, dat soms bij of samen met een andere Baarnse organisatie zal zijn. Heb je zelf een gaaf idee voor de maandelijkse activiteit kan je dat met de begeleiders van het Jeugdhonk bespreken.

Houd onze Facebook- en Instagram pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de planning van het Jeugdhonk en alle toernooien en activiteiten die verder georganiseerd worden.

Wij (NBSS en SV Baarn) hopen je snel te zien bij het Jeugdhonk!

Contactinformatie

Jeugdhonk in de kantine sv Baarn 035-30 30 030de Geerenweg 6b3741RS Baarn nationaalbureausportstimulering.nlLaatste controle: mei 2021

Plan route

Hulpaanbod

Jeugdhonk

Elke dinsdag en vrijdag is het Jeugdhonk open voor recreatie activiteiten voor jongeren. Denk daarbij aan sport en spel activiteiten. Ook zijn er maandelijkse activiteiten, waarbij de jongeren kunnen helpen organiseren. Denk hierbij aan sport, kook of andere recreatie activiteiten. 

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Sportaccommodatie Jeugdsoos, jongerencentrum
Vergelijk hulpaanbod