Algemene informatie

ComfortAdvies, alles voor seniorenwelzijn helpt u comfortabel en veilig thuis blijven wonen. Dit doen wij sinds 2005, met een sterke focus op producten voorzien van een stekker. Denk daarbij aan computers, telefoons en hulpmiddelen met service op maat. Uniek is onze aanvullende dienstverlening. Naast de aanschaf van producten verzorgen wij ook de bezorging, installatie & montage aan huis. Kortom, alles in één keer geregeld. Onze ervaren medewerkers nemen alle tijd om u op een heldere en rustige manier uitleg te geven over onze producten en diensten. Wij hebben ons gespecialiseerd in woningaanpassingen als drempelhulpen, muurbeugels, trapliften, aangepaste keukens en zelfs complete badkamers. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs bij ComfortAdvies op kantoor of bij u thuis.

Contactinformatie

 085-87 70 099Tolweg 53741LM Baarn www.comLaatste controle: juni 2020

Plan route

Toegankelijk

Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Lift of traplift aanwezig
Aangepast sanitair, aangepast toilet

Contactpersoon

Hulpaanbod

Computerhulp & les aan huis

Computerhulp & les aan huis door een ervaren specialist? Kies dan voor ComfortAdvies, wij ondersteunen als sinds 2005, voornamelijk senioren, bij het gebruik van de allernieuwste techniek. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij u op een plezierige en praktische...

Eenvoudig bedienbare computers voor senioren

Eenvoudig te bedienen computers zijn zeer belangrijk, via onze speciaal ontwikkelde software maken wij iedere Windows computer makkelijk bedienbaar en vergroten wij de zelfredzaamheid.

Mobiele persoonsalarmering binnen & buiten

Persoonlijk alarm in de vorm van een drukknop, sierraad (hals) of horloge.

Telefonie met grote knoppen en gehoorversterking

Groot assortiment aan hoorhulp oplossingen beschikbaar, van telefoons met gehoorversterking tot flitslampen bij binnenkomende oproepen.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Hulpmiddelenleverancier Winkel of groothandel Thuiszorgwinkel
Vergelijk hulpaanbod