WSP Regio Amersfoort helpt jou bij het vinden van werk

Geplaatst op: 22 december 2020

Afbeelding van 6 mensen in overleg

Ben je op zoek naar werk en wil je daarbij hulp krijgen? Neem dan contact op met WSP, het Werkgevers Service Punt regio Amersfoort.

Wat kan het WSP voor jou doen?

Ben je op zoek naar werk en wil je daarbij hulp krijgen? Neem dan contact op met het WerkgeversServicepunt (WSP) regio Amersfoort.
Het WSP is er voor alle werkzoekenden, met of zonder uitkering. Ook voor zzp-ers die (tijdelijk) een baan zoeken en voor mensen die fulltime of een paar uur per week willen gaan werken.

Het WSP helpt werkzoekenden en werkgevers uit de arbeidsmarkt regio Amersfoort. Hieronder vallen de gemeenten Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Nijkerk, Baarn, Bunschoten en Soest. Werkgevers uit deze regio melden hun vacatures bij het WSP, waar ze jou op voor kunnen stellen.

Ondersteuning vanuit het WSP

Recruiters van het WSP kunnen je helpen bij het vinden van een baan door je op vacatures voor te stellen. Daarnaast kunnen zij adviseren welke banen bij jou passen en in welke richting je het beste kunt zoeken. Ook kunnen zij je op weg helpen met het maken van je CV of je doorverwijzen naar de juiste organisatie.

Aanmelden

Wil je hulp bij het zoeken naar werk? Meld je aan door het contactformulier in
te vullen op: www.wspregioamersfoort.nl/voor-werkzoekenden. Mail voor meer informatie naar recruiterswsp@amersfoort.nl. Zij nemen zo snel mogelijkcontact met je op.

Wil je hulp van het WSP? Geef je contactgegevens door via:
www.wspregioamersfoort.nl/voor-werkzoekenden.

Bekijk ook onderstaande flyer.

Bestanden

Flyervoorwerkzoekenden-20
20-12 (3)
PDF, 1,32 MB
Vergelijk hulpaanbod