Menu

Doe de Alzheimer geheugentest

Maakt u zich zorgen over uw geheugen of dat van iemand anders? Doe dan nu de Geheugentest en krijg in een paar minuten inzicht in de mate van vergeetachtigheid. U ontvangt direct een persoonlijke score met toelichting. Wilt u na deze test een uitgebreide alzheimer test of dementie test doen, dan kunt u bij uw huisarts terecht.

Tips voor duurzaam opvoeden

5 groene tips voor bewuste ouders.

16 november Cultureel Café + Workshop Cultuur en Zorg

Het volgende Cultuur Café Baarn vindt plaats op zaterdag 16 november a.s. van 16.00 uur tot 18.00 uur. We zijn dit keer te gast bij de recent geopende leslocatie van MG Muziekschool Baarn en Soestdijk, Stationsweg 43 (Koetshuis Pekingtuin) Baarn.

Beleefweek op de Heuvelrug

Omhels de herfst en vier herfstvakantie buiten tijdens de Beleefweek Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Op zaterdag 19 oktober gaat, na het succes van 2018, de tweede Beleefweek van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug van start.

Heeft u een idee om uw buurt te verbeteren?

Meld uw idee dan aan bij Kern met Pit en krijg tips en advies om het plan uit te voeren.

De 4 van veilig slapen

Zwanger? Net vader of moeder geworden? Dit zijn de 4 belangrijkste regels om ervoor te zorgen dat jouw kind veilig slaapt.

25 november Banenmarkt Baarn. Werkgevers, meldt u aan!

De gemeente Baarn en het WSP regio Amersfoort organiseren op maandagochtend 25 november de Baarnse Banenmarkt in Theater de Speeldoos. Bent u op zoek naar personeel?

Huiskamers en artiesten gezocht voor Gluren bij de Buren 2020

Er staat een gloednieuwe editie van Gluren bij de Buren Baarn voor de deur! Op zondag 9 februari 2020 worden huiskamers door de hele gemeente omgetoverd tot tijdelijke podia voor lokaal talent.

Het Hulpmiddelencentrum Baarn bij Nijhof is gesloten

Het (uitleen) / verkooppunt voor hulpmiddelen in Baarn is gesloten. U kunt in Baarn terecht bij Comfortadvies https://comfortadvies.nl/ Telefoon: 085-8770099 Ma t/m vr 08:00 – 20:00 uur Zaterdag 09:00 – 17:00 uur Tolweg 5, 3741LM Baarn

Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH)

De Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) stimuleert het treffen van energiebesparende maatregelen in bestaande koopwoningen. De subsidie voor eigenaar én bewoner gaat op 2 september 2019 weer open. De subsidievoorwaarden staan nu op deze website.

Let op voor Babbeltruc's

Oplichters en inbrekers worden steeds brutaler.

Over mijn Buurt

een digitale service van de overheid. De overheid biedt haar diensten en berichten steeds vaker online aan. Een ontwikkeling die in de huidige samenleving niet meer is weg te denken. Vanaf nu is er ook de mogelijkheid om via de e-mailservice of app van ‘Over uw buurt’ continu op de hoogte blijven van berichten van de overheid