Voor al uw vragen in het sociale domein
Nieuws

Uitgelicht: Week tegen Pesten

Het is helaas nog aan de orde van de dag: pesten. Wat als jouw kind de pester is? Wat kun je dan als ouder doen? Lees meer over dit onderwerp op Mijn kind pest anderen

Lees meer

Welke sport past bij jou?

Wanneer je een sport beoefent waar je goed in bent en die je leuk vindt, houd je het langer vol. Hoewel dit vanzelfsprekend klinkt, komt het nog steeds te vaak voor dat een kind een sport kiest die niet bij hem past, waarna hij vroegtijdig afhaakt.

Lees meer

Mentale ondersteuning speciaal voor jou als mantelzorger.

“Stilstaan bij jezelf” In 5 stappen naar (zelf)bewust keuzes maken door samen met andere mantelzorgers stil te staan bij jezelf. Naast de dagelijkse praktische zorg die veel van mantelzorgers vraagt, kan het gevoel dat je geen keuze of controle hebt en het leven alleen maar uit zorgen bestaat, behoorlijk benauwend zijn.

Lees meer

Mantelzorgcompliment 2017

Wordt u langere tijd (min. 3 maanden), minimaal 8 uur per week verzorgt door een partner, familielid, buurman, kennis .... Dan kunt u voor uw mantelzorger het Mantelzorgcompliment 2017 aanvragen.

Lees meer

Alleen nog light-frisdrank in de automaat op school

Nederlandse frisdrankfabrikanten hebben afgesproken dat ze vanaf eind 2018 geen frisdrank met suiker meer in automaten op scholen stoppen. Scholieren kunnen dan nog wel light-frisdrank kopen.

Lees meer

Programma Prinsjesdag in Vorstelijk Baarn,  

Ontwerp: Studio Bosgra

Baarn heeft op dinsdag 19 september 2017 een aantal activiteiten voor de liefhebbers van Prinsjesdag 2017.

Lees meer

Activiteiten rond een dementievriendelijke samenleving in Baarn

In Nederland lijden ruim 250.000 mensen aan dementie. Door toenemende vergrijzing neemt dit aantal de komende decennia flink toe. Organisaties uit Baarn en Soest werken samen om een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun dierbaren te realiseren.

Lees meer

Activiteitenkalender 17 t/m 23 september 2017

Week vol activiteiten in Baarn en Soest. De gemeenten Soest en Baarn, Alzheimer Nederland, Stichting Welzijn Baarn, SWOS, King Arthur Groep en ketenpartners organiseren diverse activiteiten in de week van 17 tot en met 23 september.

Lees meer

Beleef Prinsjesdag in Baarn.

Pauluskerk

Baarn viert dit jaar Prinsjesdag. Er zijn dinsdag 19 september verschillende activiteiten in de gemeente. Bijdrage BC.

Lees meer

Echt leren bridgen voor gevorderden in De Leuning!

Bridge

Een buitenkans: Iedereen kan leren bridgen! U ook!

Lees meer