Voor al uw vragen in het sociale domein
Nieuws

Vogelexcursies Eemlijn.

Op zaterdag 20 april of zondag 21 april

Lees meer

16 april: Dag van de Gezonde Schoolkantine

Een gezond kantineaanbod staat vandaag op een feestelijke manier in de schijnwerpers.

Lees meer

Handige hulpmiddelen voor als je het even niet begrijpt.

Zo wordt het makkelijker voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Hieronder staat een aantal voorbeelden.

Lees meer

1000 watertappunten op schoolpleinen

In de komende 2 jaar komen er zo’n 1000 nieuwe waterpunten bij scholen.

Lees meer

Cursus OMGAAN MET DEMENTIE VOOR MANTELZORGERS IN BAARN

Cursus voor partners, familie en vrienden van mensen met dementie. Zorgt u voor iemand die vergeetachtig is, of is er een diagnose dementie gesteld? Dan heeft u misschien vragen over dementie en hoe u er mee om kunt gaan. De cursus ”Omgaan met dementie” is een goede manier om hierover meer te weten te komen.

Lees meer

Het gebruik van Lachgas

Lachgas geeft een kort, maar sterk effect. Twintig a dertig seconden na inademing ontstaat een bewustzijnsdaling die een beetje lijkt op dronkenschap, wat kan leiden tot giechelig gedrag (vandaar de naam).

Lees meer

Rabobank Donatiefonds en Coöperatiefonds

Rabobank Amersfoort Eemland is een maatschappelijke bank en wil een substantiële bijdrage leveren aan welzijn en welvaart in de regio Amersfoort.

Lees meer

Mantelzorgcompliment 2019

De zorgvrager die woonachtig is in de gemeente Baarn en een zelfstandig huishouden voert kan een ‘Mantelzorgwaardering’ aanvraag indienen. Op deze wijze geeft u uw mantelzorger hiermee een waardering. De waardering is een bedrag €250,- Voor deze Mantelzorgwaardering heeft de gemeente Baarn elk jaar een vast budget beschikbaar.

Lees meer

Rijbewijskeuringen in Baarn

Op 26 maart, 23 april en 28 mei kunt u zich medisch laten keuren voor het rijbewijs door Regelzorg Rijbewijskeuringen. De keuringen vinden plaats bij het Brandpunt, Utrechtseweg 4A in Baarn

Lees meer

Vanaf deze maand is Baarn een Zorgpension rijker!

Op de 2de etage van het Meander Medisch Centrum aan de Molenweg 2 in Baarn zijn 16 plaatsen beschikbaar voor cliënten die tijdelijk herstelzorg nodig hebben.

Lees meer

Let op voor Babbeltruc's

Oplichters en inbrekers worden steeds brutaler.

Lees meer

Over mijn Buurt

een digitale service van de overheid. De overheid biedt haar diensten en berichten steeds vaker online aan. Een ontwikkeling die in de huidige samenleving niet meer is weg te denken. Vanaf nu is er ook de mogelijkheid om via de e-mailservice of app van ‘Over uw buurt’ continu op de hoogte blijven van berichten van de overheid

Lees meer

Belastingaangifte over het jaar 2018

Het lijkt nog ver weg, maar het is 30 april voor je het weet. Uiterlijk die dag moet u uw belastingaangifte gedaan hebben. Veel werk? Moeilijk werk?

Lees meer

Training: In Veilige Handen

Op 14 mei en op 12 september organiseert Movisie trainingen In veilige handen.

Lees meer