Voor al uw vragen in het sociale domein
Nieuws

29 juni: Midsummer Celebration!

Op zaterdag 29 juni wordt in het centrum van Baarn (in de Laanstraat en op de Brink) het fantastische evenement CRESCENDO MIDSUMMER CELEBRATION georganiseerd.

Lees meer

Klup app; Vind leuke activiteiten en ontmoet nieuwe mensen

Wil jij op een leuke manier nieuwe mensen leren kennen in je eigen omgeving, maar ook daar buiten? Dan is Klup wat voor jou!

Lees meer

Platform Vrijwillige Inzet vervangt Vrijwilligerswerk.nl

Samen met Movisie heeft Vereniging NOV keihard gewerkt om alle informatie van de website op het Platform Vrijwillige Inzet te krijgen.

Lees meer

Weten wat werkt

Wat werkt bij de aanpak van eenzaamheid? Welke aanpak bij schuldhulpverlening is werkelijk effectief? En wat zijn de belangrijkste ingrediënten voor succesvolle implementatie beschreven van sociale interventies?

Lees meer

Vies worden mag op ModderDag

Vrijdag 28 juni is het weer ModderDag! Wroeten in de modder, blubberkastelen bouwen en lekker vies worden; het mag allemaal.

Lees meer

15% van de kinderen speelt nooit buiten

Uit een enquête onder ruim 6000 ouders blijkt dat 15% van de kinderen nooit buiten speelt. Jantje Beton noemt de resultaten 'alarmerend'.

Lees meer

Eerste Hulp Aan Kinderen (EHAK)

Op vrijdagavond 13 september 2019 start de ehbobaarn weer een opleiding "Eerste Hulp Aan Kinderen" volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis. Heeft u zich al aangemeld?

Lees meer

Informatie over wonen, winkelen en uitgaan in Baarn

Op vorstelijkbaarn.nl vind u wat Baarn te bieden heeft aan activiteiten, werken, winkelen, doen en ontdekken.

Lees meer

Kom uit je schuld

Staatssecretaris Van Ark van Sociale Zaken en Werkgelegenheid lanceerde de campagne vandaag in Rotterdam

Lees meer

Mantelzorgcompliment 2019

De zorgvrager die woonachtig is in de gemeente Baarn en een zelfstandig huishouden voert kan een ‘Mantelzorgwaardering’ aanvraag indienen. Op deze wijze geeft u uw mantelzorger hiermee een waardering. De waardering is een bedrag €250,- Voor deze Mantelzorgwaardering heeft de gemeente Baarn elk jaar een vast budget beschikbaar.

Lees meer

Let op voor Babbeltruc's

Oplichters en inbrekers worden steeds brutaler.

Lees meer

Over mijn Buurt

een digitale service van de overheid. De overheid biedt haar diensten en berichten steeds vaker online aan. Een ontwikkeling die in de huidige samenleving niet meer is weg te denken. Vanaf nu is er ook de mogelijkheid om via de e-mailservice of app van ‘Over uw buurt’ continu op de hoogte blijven van berichten van de overheid

Lees meer

Training: In Veilige Handen

Op 14 mei en op 12 september organiseert Movisie trainingen In veilige handen.

Lees meer