Menu

Maaltijdservice Baarn / Boodschappendienst

Geplaatst op:

Een aantal restaurants in Baarn biedt tegen gereduceerd tarief een daghap.
Buurtsuper Harry Janmaat bezorgt ook in Baarn

Restaurant / Rederij Eemlust.
Wat hebben wij een hoop mensen blij kunnen maken met onze daghap! Ben of ken je iemand die geholpen zou zijn met een verse maaltijd maar is het niet in Baarn? Geen probleem want we bezorgen de daghap ook in Soest, Lage vuursche en Eemnes. Je kan contact met ons opnemen door te bellen naar 0355414387 of via whatsapp op 0627241635.

Restaurant Demmers​
DAGHAP​
Boven alles moeten we elkaar blijven steunen! Voor ouderen of mensen die de hulp goed kunnen gebruiken serveren wij daarom een daghap voor €2,50. Indien nodig kunnen we die ook nog bezorgen. Dus ben of ken jij iemand die wij kunnen helpen in de omgeving van Baarn? Laat het ons weten via info@restauranteemlust.nl of door te bellen naar 035-5414387 of te appen naar 06-27241635. Maaltijden kunnen zelf opgewarmd worden in de magnetron. Bezorging zal plaatsvinden tussen 15.00 en 17.00 uur!

BUITEN IN DE KUIL Soep voor binnenblijvers.
Onze keukenbrigade maakt de komende tijd heerlijke vegetarische soep. Ons enthousiaste team gaat dat bij gebrek aan ‘terraslopen’ kosteloos bezorgen bij iedereen in Baarn, Lage Vuursche of Soest die in de komende periode hulpbehoevend is! twee keer per week (dinsdag en donderdag) zullen we deze soep bezorgen. De soep wordt vers gemaakt, is drie dagen houdbaar mits gekoeld en handig verpakt in zakken. ​Bestellen

Harry Janmaat Buurtsuper. http://www.harryjanmaat.nl/
Bezorgservice Wij bezorgen van maandag t/m vrijdag.
Levering voor particulieren: dagelijks (m.u.v. zaterdag en zondag) of in overleg. Wilt u voor de eerste keer een bestelling plaatsen?
Neem dan contact met ons op via mail of telefoon en vraag naar onze leveringsvoorwaarden.
Uniek bij ons, telefonisch (035-6012687) uw boodschappen lijstje doorgeven (zeker voor ouderen een zeer gewilde optie).​

Ruil- en Weggeefbox.
De Ruil- en Weggeefbak aan de Elzenlaan gewoon staat 24/7 buiten . Dankzij vele gulle gevers kunnen we hem goed gevuld houden met groente, fruit, tijdschriften, boeken, spelletjes en op dinsdag ook brood. Iedereen die het nodig heeft mag komen halen.

Vergelijk hulpaanbod