Menu

Maaltijdvoorzieningen

Lukt zelf koken u niet meer? En kunnen anderen u hier niet genoeg bij helpen? Dan kunt u ook gebruik maken van een maaltijdvoorziening.

Maaltijdservice

Er zijn organisaties die maaltijden thuis bezorgen. Dit heet ook wel een maaltijdservice. Meestal kunt u kiezen uit een aantal gerechten. Het kan zijn dat u het eten dan nog moet opwarmen in de oven of de magnetron.

U kunt afspreken op welke dagen en tijdstippen u graag maaltijden bezorgd wilt krijgen. U heeft geen verplichtingen. Als u het wilt stopzetten, kunt u dat direct doen.

De maaltijden kosten ongeveer 5 tot 10 euro.

Samen eten met buurtgenoten

Met ingang van januari 2020 kunt u iedere tweede en iedere laatste vrijdag van de maand een brunch nuttigen. De brunch bestaat o.a. uit een goedgevulde soep, altijd een warme snack (hamburger, saté, knakworstjes, o.i.d.), rauwkost, fruitsalade en diverse soorten brood/broodjes. Daarbij wordt koffie, thee, melk, karnemelk, chocomel, vruchtensap, frisdrank of een glaasje wijn geschonken.

De Brunch begint om 12.30 uur en u bent vanaf 12.00 uur van harte welkom!

Reserveren is mogelijk tot uiterlijk dinsdag om 12:00 uur voor de betreffende brunch bij De Leuning, Oranjestraat 8, T: 035-5422020

Seniorenrestaurants: iedereen is welkom!
Lekker eten is belangrijk. Het is een van de dingen die het leven mooi maakt. En het met elkaar aan de dis zitten is een gezellig en sociaal moment.
Bij Lyvore Santvoorde kunt u dagelijks mee eten in het restaurant.
Reserveren, 48 uur vooraf is noodzakelijk. Aanmelden bij de receptie van Santvoorde en vervolgens uw menu voorkeur invullen op de "weeklijst". Een driegangen maaltijd kost € 7,70. Etenstijd is dagelijk van 12:00 tot 13:00 uur. Informeer naar de mogelijkheden bij een zorgcentrum bij u in de buurt!

Ook in de wijken van Baarn worden initiatieven genomen om samen te eten. Oa. door Lokaal O en Sociaal Baarn. In de diverse zorgcentra zijn mogelijkheden om mee te eten.

Maaltijden delen met de buren

Thuisgekookt.nl is een website waarop mensen maaltijden kunnen delen met hun buren. U voert uw postcode in en ziet dan welke maaltijden er in uw buurt beschikbaar zijn. Die kunt u dan zelf ophalen. De gemiddelde prijs van een maaltijd op Thuisgekookt.nl is zo'n 5 euro.

Op Thuisgekookt.nl kunt u ook zoeken naar een vaste thuiskok. Via Thuisgekookt Abonnementen kunt u voor vaste dagen in de week een maaltijd bestellen bij dezelfde persoon. Een vaste kok kan de maaltijd ook aan huis bezorgen.

Vergelijk hulpaanbod