Menu

Schuldhulpverlening

Bij (dreigende) schulden is het belangrijk om snel in te grijpen. U kunt daarom altijd met uw financiële vragen of zorgen terecht bij het spreekuur van Ping. Of online het programma van SchuldendeBaas volgen. Komt u er niet uit met uw schuldeisers? Dan kunt u bij de Kredietbank schuldhulpverlening aanvragen.

Kijk op de website http://www.ping.nl/Baarn.ashx

Geldzorgen? Kom langs bij Ping!

Vindt u het moeilijk om iedere maand rond te komen van uw inkomen? Verandert uw financiële situatie binnenkort omdat u bijvoorbeeld gaat trouwen, een kindje verwacht of gaat scheiden? Blijf niet met uw vragen zitten, maar kom langs bij Ping. Ping is er voor iedereen die financiële vragen heeft of er even niet uitkomt.

Het inloopspreekuur is iedere vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur, aan de Eemnesserweg 17 in Baarn. Tijdens het spreekuur kunt u vrijblijvend en zonder afspraak langskomen. Een Ping-adviseur helpt u om uw geldzaken weer op de rit te zetten. Zo nodig maakt de adviseur een vervolgafspraak met u.

Hulp van de Kredietbank

Voor schuldhulpverlening van Kredietbank Nederland komt u in aanmerking als u (dreigende) schulden heeft die u niet zelf kunt oplossen.

De mensen van de schuldhulpverlening brengen uw situatie in kaart en treffen een regeling met uw schuldeisers. Een hulpverleningstraject duurt meestal een aantal jaren.

Soms is het nodig dat de schuldhulpverleners tijdelijk uw inkomen beheren. Zij zorgen er dan voor dat uw vaste lasten van dit inkomen betaald worden. Elke week of maand krijgt u een deel van uw inkomen om boodschappen van te doen. Dit heet budgetbeheer. Het uiteindelijke doel is dat u uw geldzaken weer onder controle hebt en zonder schulden verder kunt.

Thuisadministratie

Overkomt u dit ook?
Stapels ongeopende post, diverse energieleveranciers, u heeft geen DigiD, u heeft slapeloze nachten en bedenkt dan, dat u dit morgen gaat ordenen en oplossen. Maar morgen blijft morgen.

Thuisadministratie Baarn kan u wellicht helpen, of verwijzen zodat u geholpen wordt. De Thuisadministratie is een service die u wordt aangeboden door Welzijn Baarn. Speciaal opgeleide vrijwilligers helpen u in uw thuissituatie met uw administratie.

SchuldendeBaas

Op de website schuldendebaas.nl kunt u zelf aan de slag met het aanpakken van uw schulden. Via het online programma ‘SchuldendeBaas’ komt u in contact met een persoonlijke coach. Samen met de coach werkt u aan een plan van aanpak om uw schulden het hoofd te bieden. Maar in uw eigen tijd en achter uw eigen computer.

Ook als u alleen informatie en advies wilt, of een korte periode van budgetcoaching nodig heeft, kunt u terecht bij SchuldendeBaas.

Hoe regel ik hulp?

Spreekuur Kredietbank Nederland in Baarn
Heeft u schulden en lukt het u niet (meer) om dit zelf op te lossen? Schuldhulpverlening is bedoeld voor personen of gezinnen die zelf hun schulden niet meer kunnen betalen.
In het gemeentehuis van Baarn, Stationsweg 18, 3743 EN houdt Kredietbank Nederland een spreekuur over schuldhulpverlening.

Inwoners van Baarn kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar spreekuur@kbnl.nl met vermelding van naam, geboortedatum, adres, telefoonnummer en burgerservicenummer. Lees meer op www.kredietbanknederland.nl

Hulpaanbod

Schuldhulpverlening

Bewindvoering

Uw geldzaken weer op orde Bakker Bewindvoering is een...

Budgetvoorlichting

Advies, informatie & voorlichting

De  specialisten van Harmonie in Hulp bieden informatie en...

Budgetbeheer

Budgetbeheer

Bij Budgetbeheer wordt allereerst gekeken naar wat de betrokkene...

Organisaties

Schuldhulpverlener

Juridisch Loket of rechtswinkel

Rechtswinkel Baarn

 rechtswinkelbaarn.nlEemnesserweg 173743ADBaarn

Het Juridisch Loket, locatie Nijmegen

 0900-80 20 juridischloket.nlKronenburgersingel 26511ATNijmegen

Schuldhulpverlening: budgetcoach

Meer info, melding of aanvraag

Vergelijk hulpaanbod