In elke fase van het opgroeien van uw kind is wel eens een moment dat u met een vraag zit. U kunt met al uw vragen over opvoeden en opgroeien bij de GGD terecht. Hebt u na het lezen van de informatie nog vragen, belt u gerust met Pit Baarn.

Bijvoorbeeld:

  • Moet ik me zorgen maken als mijn peuter weinig praat?
  • Wat doe ik als mijn kind steeds uit bed komt 's avonds?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn puber gezond blijft eten?

Zit u met meer dan alleen een vraag? Dan kunt u ook terecht bij Welzin. Welzin biedt opvoedondersteuning via themabijeenkomsten, groepstrainingen, cursussen en begeleiding voor het gezin.

Weet u niet waar u het beste naartoe kunt gaan met uw vraag of probleem? Pit Baarn kan u altijd de weg wijzen in het hulpaanbod.

Pit Baarn

Pit Baarn is het laagdrempelige informatie- en adviespunt voor iedereen in de gemeente Baarn in de leeftijd van 0-100+. Bij Pit werken vier organisaties voor maatschappelijk werk, gezondheidszorg en welzijn samen.
Pit Baarn is er dus ook om (aanstaande) ouders, verzorgers, jongeren en andere familieleden op weg te helpen naar de juiste hulp en ondersteuning.

Wegwijs in het aanbod

Pit Baarn biedt informatie en advies. Pit kan u bijvoorbeeld meer vertellen over geschikte groepsbijeenkomsten, activiteiten, cursussen en workshops. Kijk ook eens op de website VCBaarn Hier staat een overzicht aan lokale bijeenkomsten, workshops etc, die gratis aangeboden worden.

Gespecialiseerde hulp

Soms wordt bij uw bezoek aan Pit, de GGD of Welzin duidelijk dat er meer hulp nodig is voor u en uw gezin. Bij ingewikkelde vragen of situaties waar meerdere problemen zijn, kunnen deze organisaties gespecialiseerde hulp inschakelen. Bijvoorbeeld hulp van het Lokaal Team.

Meer info, melding of aanvraag

Vergelijk hulpaanbod